top of page

Fotózás a szabadban!- Legszebb helyszínek!

2019.május 4-én készült Csilla repcés fotósorozata Nógrád megyében. Ha idén hasonló fotókra vágysz Te is érdemes ezt az időszakot figyelni a repce virágzás szempontjából ;)

A virágzás általában áprilisban kezdődik. De mivel a természet sokszor kiszámíthatatlan, inkább figyelni szoktam, mikor milyen szépséges dolgot látok ;)


2019.május 19-én kalandos útra keltünk Eszterrel és Bogival, hogy megtaláljuk a tökéletes bíborhere tengert. Igencsak vicces neve van ennek a növénynek, de esküszöm nem én találtam ki. Nem volt veszélytelen a túra, mert éppen nagy esőzések voltak és hatalmas sár. De megérte, mert a pillangók is modellt álltak nekünk. ;)


Juliék fotói a Nemzeti Botanikus Kertben készültek Vácrátóton, ahol egész nyáron szépséges fotókat lehet készíteni vadregényes stílusban. A hőség elől is kicsit el lehet menekülni. Változatos és hangulatos fotókat készíthetünk, és közben kirándulunk picit a természet szépségei között.


A Balaton mindig is örök kedvencem marad <3 Nelly nagyon élvezte a fotózást. Bármikor szívesen megyek, és készítek rólatok itt fotókat! Szeretnék vitorláson készült családi fotókat is a portfóliómba! Idén remélem lesz rá lehetőségem. ;)


Eszterék a megunhatatlan Városligetet választották Budapesten. Nagyon sokan szeretitek ezt a helyszínt, én is imádom <3 Szerintem még sok időt fogok eltölteni ott veletek. Változatos, természet közeli és kalandos.


Zsaniról és Imikéről ezek a fotók májusban készültek, és bár tudom, a májusi eső aranyat ér, de én még sem örültem neki, mert így nagyon kevés alkalmam volt pipacsmezőkre menni. Pedig hatalmas csodálatos virágok voltak Budapest mellett!


Majdnem sikerült lemaradnunk a levendula szezonról Szofival! De szerencsére mégsem ;) A fotók magukért beszélnek. Itt is meg kelet birkóznunk a sártengerrel, plusz a levendula allergiámmal, de a csodás fotókért mindent megteszek! :D

Szuper kis kellékek voltak a levendulásban. Idén is szívesen látogatok el a Kevélyhegyi Levendulamező-re. De legyetek résen, mert helyek mindig csak korlátozott számban vannak! A levendula virágzásra kb. június közepétől lehet számítani egy pár héten keresztül, amíg le nem szüretelik.


Jöhetnek a napraforgók,szalmabálák és a tóparti naplementék? Júliusban mind erre lehetőségünk van. Nem máshol voltunk a csajokkal mint a legszebb tájon. A fotók Nógrád megyében készültek. ;)


Panni és Mikes fotói a Duna parton készültek. Igazán természet közeli, nagyon jó hangulatú fotók lettek. Idén is irány a Duna part ;)


A kedvenc helyszínünk a Minifarm, ami Veresegyházán található! Egy álmom vált valóra azzal, hogy ilyen csodás fotókat készíthetek ott. Hamarosan újra mini fotózás a farmon ;)

© 2020 Bakos Mirtusz Eszter Style&Photo- Hungary, Budapest mirtustyle@gmail.com

Tel: +36 20 469 0254

865 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page