top of page

Fotózások amiket imádtam!

Az összes fotózás amit elvállalok szívvel-lélekkel csinálom. Hiszen csak akkor tudom a legszebb végeredményt létrehozni, ha örömmel készítem el a fotókat. Ezáltal nagyon nehéz csak pár fotózást kiemelni a több száz közül. Elhoztam nektek azokat a fotózásokat amikre kiemelkedően büszke vagyok. 

01

Kempinski Hotel Corvinus in Budapest

Nagyon régóta szerettem volna egy hoteles fotózást, és most valóra vált az álmom! A csodálatos Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben fotózhattam! Imádtam minden percét!

Zafirah Palma Szabóval nagyon szeretek együtt dolgozni.

Hihetetlen, hogy egy napon belül több karaktert is képes megszemélyesíteni. Zafirah outfitjét a FASHION STREET

üzleteiből válogattam össze.

02

Michelle és Mirsela Albán gyerekmodellek

Az a megtiszteltetés ért, hogy igazi fashion lányokkal dolgozhattam együtt egy fotózás során Albániában.

Michelle és Mirsela híres gyerekmodellek Albániában. Michelle több éve részt vesz különböző nagyszabású kampányfotózásokon és Albánia legismertebb gyermek-fashion blogjával rendelkezik, több mint 23.000 követővel, ami hatalmas szám tekintve, hogy Albániát csupán 3 millióan lakják. A csajok rendkívül aranyosak voltak és igazi profi módjára viselkedtek! Egyszerűen imádtam a szetteket, a helyszíneket, a csajok stílusát, a hangulatot, mindent!!!

_DSC0346x.jpg

03

KOKA fürdőruha kampány fotózás

Hála a Lupa Tó Officialnak anélkül, hogy elhagytuk volna az országunkat egy tengerparti nyaraláson érezhettük magukat. Felkért Annamária Kiss Kósa a fürdőruha kollekciójának fotózásra. Szépséges modell, idilli környezet és csodás fürdőruhák.  Annyira szuper volt mintha egy nyaraláson vettünk volna részt! Köszönöm a csapatnak a szuper munkát.  Köszönöm a csodaszép modellünknek Kovács Dórinak, és a Kokafashionnek. 

04

Eco Family kampányfotózás

Az Eco Family egy szuper kampányfotózásra kért fel engem! Természetesen kedvenc modelleimet választottam erre a közös munkára! Nelly és Berci igazán élvezték a fotózást, hiszen ezeket a nagy szemű plüssöket mindenki imádja! Cukiság faktor kimakszolva! A fotózás helyszínét, a styligot és a modelleket is én választottam. Hihetetlen érzés amikor a fotóidat óriás plakáton és az üzletekben látod viszont!Imádtam ezt a munkát is! 

_DSC1050_edited.jpg

05

Princess ByGerta

Imádom a különleges ruhákat, és már hosszú ideje szemezgettem igazi hercegnős ruhadarabokkal. Több helyről is próbáltam beszerezni őket, de soha nem volt az a hűha érzésem amire vágytam. Aztán egy szép napon Durresben sétáltam, és valóra vált az álmom! Egy dizájnerek gyerekruha üzlet tele gyönyörű ruhákkal! Szerelembe estem! Egyszerűen nem tudtam választani a ruhák közül, mert mindegyik gyönyörű volt. Bementem az üzletbe és megmutattam a dizájnerek a képeimet aki egyből azt mondta, hogy szeretne velem együtt dolgozni, mert csodásak a képeim!Kért tőlem egy fotósorozatot önmagáról, ami meg is jelent különböző újságokban. Világszerte vásárolják a gyönyörű ruháit! 

_DSC0316_pp.jpg

06

Lola a  Kempinski Hotel Corvinus in Budapestben

 A csodálatos Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben fotózhattam Lola legújabb sorozatát! Imádtam minden percét! Lenyűgöző lakosztály! Exkluzív fotók készültek. Nagyon szeretek Lolával együtt dolgozni.

A meseszép ruhát a NRN Privée biztosította számunkra. 

A fantasztikus sminket pedig a Pipu Makeup készítette el. 

Kattints a képre, hogy megnézhesd a sorozat további fotóit! 

lola .jpg
bottom of page