top of page

Miért fontos, hogy egy hullámhosszon legyek a gyerekekkel a fotózás közben?

Frissítve: 2023. aug. 10.

A gyermekfotózás egy csodálatos, de egyben nehéz műfaj. A fotózás során mindent megteszek azért, hogy megörökítsem a gyerekkor varázsát és a gyermekek egyediségét. Ahhoz azonban, hogy igazán lenyűgöző fotókat alkossak nagyon fontos, hogy megfelelően ráhangolódjon a gyerekek egyéniségére.


Imádok gyerekeket fotózni, mert tele vannak élettel és energiával. Képesek hihetetlen és varázslatos pillanatokat teremteni.


Persze sokszor előfordul, hogy a fotózás során nehézségekbe ütközünk, mert éppen ma bal lábbal kelt fel a kis modellünk. De valljuk be ez velünk is előfordul. Megfelelő trükkökkel és praktikákkal azonban mindig sikerül ráhangolnom őket a fotózásra. Nézd meg ezzel kapcsolatos TikTok videómat:

Minden gyermek más, van aki képes percekig csendben ülni akár mozdulatlanul is és minden instrukciót tökéletesen követni. Bevallom, ez nagyon ritkán fordul elő.



A legtöbb gyermek felfokozott energiaszinttel rendelkezik, kacag ugrál, rohan, táncol vagy grimaszol, ezért nagyon fontos, hogy úgy tudjam kezelni ezekez a helyzeteket, hogy varázslatos fotókat alkossak.




A legjobb ha aktív részesévé válok a játékuknak, így még szuperebb fotókat készíthetek és megerősítem a bizalmukat és a lelkesedésüket a fotózás iránt.



Ahhoz, hogy a gyermekek energiájához illeszkedjek, nyitottaknak kell lennem a játékra és az improvizációra. Együtt nevethetünk, ugrálhatunk, énekelhetünk vagy bármi mást tehetünk amihez kedvük van!




Mindig keresem az új és izgalmas lehetőségeket és kihívásokat! Keress bátran fotózással és stylist szolgáltatásokkal kapcsolatosan.

Gyorsan és rugalmasan dolgozom, késő esti órákban is elérhető vagyok. Időpontot telefonon, e-mailben vagy facebookon tudsz kérni.

Teljesen egyedi koncepciós fotózásokat is vállalok! Ha szeretnéd akár a világ végére is elutazom veled!


© 2023 Bakos Mirtusz Eszter Style&Photo- Hungary, Budapest mirtustyle@gmail.com

Tel: +36 20 469 0254

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page