top of page

Mit ne vegyünk fel a fotózásra? Vagy akár a mindennapokban. –Téli kiadás ;)

Hasznos, ha van otthon teljes alakos tükör, amiben meg tudsz győződni arról, hogy a ruha, amit felveszel jól áll neked. Hiszen mindig az a legfontosabb, hogy TE elégedett legyél a látvánnyal és magabiztosan állj a fényképezőgép elé.

Szánj rá időt, és próbáld fel a lehetséges opciókat. Nézd meg magad tetőtől talpig. Hangsúlyozd ki azokat a testrészeket, amit szeretsz.

Ízlések és pofonok… hát pofonok, azok értek, amikor megnéztem a hazai plus size ruhák online választékát… Biztos vagyok benne, hogy van akinek tetszenek ezek a darabok… Nagy levegő..

Nézzük, én mit nem vennék fel a „nádszál” alkatommal. Természetesen nem feltétlenül mérvadó amit mondok, hiszen mindenkinek más tetszik.


Amennyiben szép "csapott" vállakat szeretnék tökéletes választás lehet ez a pulcsi. Egyébként csodaszép ez a lány, és biztos vagyok benne, hogy ez a darab nem a legelőnyösebb számára. De egyenlőre nem látom át, hogy ebben a formában kinek az.


Nah.. ebben az esetben szokott elhangzani az ügyfeleim szájából, hogy "te jó ég, mekkora hasam van. Le tudsz retusálni belőle?" Érdemes oldalról is megnézni magunkat a tükörbe ;)


Félreértés ne essék, nekem semmi bajom a modell pocakjával, hiszen nekem ettől sokkal nagyobb van. XD Csak megosztom veletek, hogy milyen helyzeteket sodor elém az élet a fotózások során. Az előző bejegyzésemben megtalálod a megoldást.


Most senki ne haragudjon meg, de egyszerűen ezektől a nadrág-cipő kompozícióktól rosszul vagyok... Ezeket a szetteket úgy ahogy van, nem értem.


Pillanat... csak gyorsan megrendelem ezt a szuper szoknyát nehogy elfogyjon a méretemben... SE!



Elképzeltem ezt a felsőt ahogyan a hab testem szépen fodrozódik alatta.. szóval igen vannak olyan részeim amiket nem biztos, hogy szeretnék egy ilyen felsővel kiemelni.

Engem nagyon zavarna, hogy kivan a karom, és akaratom ellenére kibuggyan mindenem, mindenhonnan.



Összefoglalva: Mindig az a legfontosabb, hogy Te jól érezd magad a ruhádban <3


Fotók forrása: H&M

© 2019 Bakos Mirtusz Eszter Style&Photo- Hungary, Budapest

A bejegyzés másolása tilos! Megosztását engedélyezem.

93 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page