top of page

Ne felejts el gyerek lenni!-A Magyar Nemzeti Cirkusszal ünnepeltünk



Mostanában annyira zsonglőrködöm az időbeosztásommal, hogy eszembe sem jutott volna cirkuszba menni. De szerencsére pont Balatonmáriafürdőn nyaraltunk és közeledett a cirkuszok éjszakája. Barátaimmal felkerekedtünk és irány Balatonlelle.


A cirkusztérről egy röpke kardió edzéssel az elefántokkal és a tömeggel elindultunk az Elefántfürdetésre a balatonlellei Napfény Strandra.


Megérte rohanni, hiszen már a strandon olyan ízelítőben volt részünk amit nem szabad kihagyni.



Amikor megláttam milyen hosszú lesz az esti műsor kicsit rettegtem, mert nagyon utálok egy helyben ülni.

Zseniálisan fel volt építve az előadás, végig az a kérdés járt a fejemben, hogy lehet ezt még fokozni?? Folyamatosan csodálattal bámultuk a fellépőket akik a fizika törvényeivel dacoltak. Aggódtunk értük mintha csak a családunk részei lennének, és annyit nevettünk, amennyit talán egész évben egyszerre.


Számomra egyértelmű, hogy az állatok családtagok náluk, és nagyon jól bánnak velük, ami szintén nagyon színpatikus nekünk.





Olyan élmény volt ez a nap, amit igaziból nem lehet szavakkal leírni, muszáj ott lenni és részese lenni a műsornak. Mert ezen az estén tényleg azt érezhette az ember, hogy a legjobb barátaival van. Annyira alázatosak és szeretni valóak voltak a fellépők, hogy belopták magukat a szívünkbe.



Nem véletlen, hogy az egész közönség a nap végén állva tapsolt perceken keresztül!

Mi nagyon hálásak vagyunk az élményért! Köszönjük ezt a felejthetetlen napot!


Jövőre újra találkozunk!


© 2019 Bakos Mirtusz Eszter Style&Photo- Hungary, Budapest   mirtustyle@gmail.com

Tel: +36 20 469 0254



149 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page