top of page

Mit vegyek fel? - Outfit inspirációk fotózásra - 1.rész



Bárcsak oda tudnék teleportálni hozzád, hogy együtt kiválasszuk, melyik ruha lehet a legtökéletesebb a fotózásotokra. Sajnos erre még nincsen lehetőség.


De mit találunk a ruhás szekrényetekben? A farmer egy szuper alap darab. Van aki a világosabbat, én a sötétebb verziót kedvelem. Lehet szoknya,rövid nadrág, hosszú nadrág és még ezer fajtája van. Valamelyik biztosan nálatok is ott lapul ;)

Ha előbányásztad a szekrényedből, akkor "már" csak egy egységes színű pólót kell választanotok, és már kész is az összhang. (A már csak idézőjeles, mert ilyenkor döbben rá mindenki, hogy ez nem is olyan egyszerű dolog.) De talán még van időd beszerezni pár alap darabot.





Az én ruhatáramban kereshetnétek hetekig a fehér pólót, nem hiszem, hogy bárki is szerencsével járna. Elárulok egy titkot. Bármilyen színű lehet a felsőtök. Viszont ha mindenki fehér pólót, vagy feketét vagy pirosat vagy.. visel, (a lényeg, hogy mindenkinek egyforma színű pólója legyen), ha ránézünk az elkészült fotóra még jobban látni fogjuk az összetartozást, és erősebb az összhang.


Érdemes azt a színt megtalálni, ami mindenkinek jól áll. A fazon ezen felül már lényegtelen, az a fontos, hogy jól érezzétek magatokat.


A saját stílusotokra formáld ezt az összeállítást. Nem az a lényeg, hogy mindenkin hosszú farmernadrág legyen. Maradjon meg mindenki stílusa és karaktere, nem azt szeretnénk elérni, hogy egyformák legyetek, hanem az összhangot.


Fekete és szürke csodásan passzol egymáshoz, és nem is lehet elrontani. Ne görcsölj azon, hogy mindenkinek megtaláld teljesen ugyan azt a szürke árnyalatot!



Ha fehér pólót választasz, szerintem érdemes újat venni, vagy olyat amit még nem viselt meg a mindennapos hordás, nincs kinyúlva a nyaka stb.



Mindenkinek érvényesül az egyénisége, és szuperül mutattok az elkészült fotókon.

Fotók forrása: H&M

© 2019 Bakos Mirtusz Eszter Style&Photo- Hungary, Budapest

A bejegyzés másolása tilos! Megosztását engedélyezem.


177 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page