top of page

Mit ne vegyünk fel a fotózásra? Vagy akár a mindennapokban.

Aki ismer, az tudja hogy nem vagyok egy topmodell forma. SŐT! Sajnos minden igyekezetem ellenére 48-as méretet hordok. Mivel ehhez párosul némi önkritika, nem egyszerű kérdés, hogy mikor mit vegyek fel. Pláne, hogy ebben a méretben a választék (ami tetszik is) eléggé lagymatag.

Persze amúgy is kevés ember elégedett önmagával, ezért gondoltam, hogy megírom ezt a posztot.


Annyira gyönyörű a modell a fotón, de ha az én barátnőm lenne, akkor valószínűleg szólnék neki, hogy egyáltalán nem előnyös számára ez a póló viselet. Sokkal jobban nézne ki, ha legalább a felsője nem lenne betűrve!!

· ez a nadrág egyszerűen túl rövid, ha utcára szeretné felvenni vagy fotózásra (vagy gyakorlatilag bárhová)

· a nagyon magas derékrész miatt alig marad a modellnek felső teste

· ezzel a fazonnal egy vékony vagy átlagos testalkatú nőnek még hosszabb lábakat lehet varázsolni de ebben az esetben összenyomódik a felsőtest és ez által olyan, mintha még több plusz kiló lenne a modellen.

· Nagyon kellemetlen tud lenni, ha összeér a comb és kidörzsölődik a lábunk. Ilyen rövid nadrág járás közben könnyen fel is csúszik.

· Amennyiben meg vagyunk elégedve a karunkkal, ez a trikó jól néz ki, de nem ezzel a nadrággal. Viszont, hogy őszinte legyek én nagyon kevés olyan nőt ismerek - magamat beleértve - aki elégedett a karjával, hacsak nincsen topformában. Fotózás közben sokan panaszkodnak, hogy vastag a karjuk.


· Szoknyára is érvényes, ha nem megfelelő a hossza ugyan azt érjük el mint a nadrág esetében.

Ha már felsőkről és karokról esett szó. Kifejezetten utálom, amikor találok egy szuper pólót és túl rövid, nem takarja el a hasamat, és az ujja a legrosszabb helyen van elvágva.


Póló ujja:

· legalább könyök felé vagy csuklóig kell érnie

· ha csukló és könyék között elvágjuk azzal azt a hatást érjük el, mintha rövidebb lenne a modell karja.

· a denevér ujjú pólók szerintem egyáltalán nem állnak jól egy teltebb nőnek ahogyan a túl bő ujj sem előnyös.


Bocsássatok meg, de ezt a ruhát senkinek nem ajánlom! Kivéve ha szeretnél teltebbnek látszani, vagy szeretnél rövidebb karokat, és összenyomott felső testet.

Jöjjenek azok a darabok amiket el tudok képzelni egy fotózásra a 681 plus size találatból. Biztosan én vagyok túl kritikus, de nem sok ruha ment át a rostámon.

Annyira örülnék neki, ha ez a jövőben változna.

A két fürdőruha a végén ráadás, hiszen vízparton is lehet fotózkodni.

Egyébként teszteltem, ezt a két fazont és nekem bevált.Szerencsére, van néhány nem plus size darab aminek megfelelő a méretezése és a fazonja, még számomra is. :-)Fotók forrása: H&M

© 2019 Bakos Mirtusz Eszter Style&Photo- Hungary, Budapest

A bejegyzés másolása tilos! Megosztását engedélyezem.


1 146 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page