top of page

Medvesi Fotós Maraton 2020.

Az idei évemet nem én alakítottam, hanem tudjátok az akinek a nevét nem mondjuk ki..

Megtanultam rugalmasabban kezelni a dolgokat, és olyan élményekben volt részem amiket mindig halogattam, mert valami más fontosabb volt.

2020-nak köszönhetem, hogy eljutottam a Medvesi Fotós Maratonra.

Őszintén szólva rég nevettem ennyit! Kedves kollegámnak Galbács Tamásnak és Gézának hála, nagyon vidám 3 nap van mögöttünk.



Tamás akció közben :) Nem aprózta el.


A három napos rendezvény első napjába egy kicsit belepihentünk, azt gondoltuk időnk mint a tenger... Ezért csak egy pár fotót készítettünk a Salgóvárban.

Az én terepem az emberábrázolás, azon belül a gyerekek, így nem is tudtam magam meghazudtolni.



A második nap próbáltuk bepótolni a lusta napunkat, ezért én a "reggelember" (SE) és a srácok hajnalban felkeltünk kb 3 óra alvás után, hogy elinduljunk a Macskalyukhoz, lefotózni a napfelkeltés Salgóvárat és Somoskői várat.


A túravezetőnk tempója kicsit gyorsra sikeredett, ami nem is lett volna probléma, ha edzettek vagyunk és nem végig emelkedőn kell tempósan felfelé haladnunk 2.5 km-es szakaszon egy 10 kg-os táskával a háton. :D Mondjuk Tomi könnyedén felszökkent a hegyre.

Sajnos nem kaptuk meg azt a látványt amit, szerettünk volna :( Pedig elképzeltem, ahogy ködben úszik a két vár.


Természetesen másnap, amikor nem voltunk ott, csodás köd vette körül a várakat. Talán majd legközelebb mi is szerencsések leszünk.



A rendezvény alatt a Börzsönyi Nehézgyalogosok ragadták meg leginkább a figyelmemet, ezért elég sok fotót készítettem róluk.




Hatalmas megtiszteltetés, hogy a szombaton készült werk fotóm, a nap képe lett.


Így én azt mondhatom, hogy nyertesen távoztam erről a szuper rendezvényről. Bár azért még egy kicsit drukkoljatok, hiszen a verseny folytatódik. ;)



Volt még valami, ami szerepelt a bakancslistámon, és igaziból ezért is mentem el a rendezvényre. A következő blogbejegyzésemben megtudod mi az ;)



139 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page