top of page

Legyen igazi élmény a fotózás!-Minifarm tavaszi fotózás

Én vidéki lány vagyok, mindig is szerettem volna igazi farm hangulatú fotókat készíteni, ezért amikor felkértek, hogy egy mesefarmon fotózzak, persze hogy igent mondtam. Azóta többször is jártam a Minifarmon és még mindig ez az egyik kedvenc fotózási helyszínem.


8 ok amiért a Minifarmot választottam (:



1. A Minifarm Veresegyházon található alig 20Km-re található Budapesttől, tehát pikk-pakk oda lehet érni.

Valljuk be sokszor nagyon jó kiszakadni a város forgatagából! Ez már is egy nagyon jó indok! :)



2. Családias a hangulat, amint beléptünk a kapun otthon is éreztük magunkat. A gyerekek pedig azt sem tudták hova rohanjanak, hiszen annyi cuki állat és rengeteg dolog van a farmon.


3. A tyúkok szabadon szaladgálnak és ha éppen ebéd idő van akkor segíthetsz megetetni őket. :)


4. Hogy őszinte legyek ez az egyik olyan fotózás helyszínem amit még az APUKÁK is szeretnek!Ami szerintem nagy szó! :) Ez nekem egy extra nagy piros pontot jelent! Dehát ki ne szeretné ezt a színes járgányt?

5. A fotózás után érdemes még időt tölteni a farmon, így a gyerekek elfáradnak, a felnőttek pedig feltöltődnek energiával.


6. Szerintem a farmos fotózásokhoz bármilyen outfit jól néz ki! Ezért az időjárás nem teheti tönkre a fotózásunkat! Ha meleg van lengébb ruhában, ha pedig hűvösebb akkor egy picit rétegesebb öltözet is jól mutat. Csak akkor nem fotózunk ha esik, bár szerintem az is lehet jó móka néha :)



7. A farmon nem csak a lányok, hanem a fiúk is nagyon szeretnek fotózkodni!


8. Jöhetnek a csodálatos szülenapi fotók? NANÁ!

Ennél több indok nem is kell! :) Nincsen más dolgotok mint időpontot egyeztetni velem, hogy TI is átérezhessétek a farmos életérzést!



IDŐPONT FOGLALÁS szükséges! Elérhetőségek: Tel.: 06204690254 E-mail: mirtustyle@gmail.com

59 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page