top of page

Legyen igazi élmény a fotózás!-Minifarm


Én vidéki lány vagyok, mindig is szerettem volna igazi farm hangulatú fotókat készíteni, ezért amikor felkértek, hogy egy mesefarmon fotózzak, persze hogy igent mondtam.


Ráadásul ez a szuper helyszín (Veresegyházon) alig 20Km-re található Budapesttől, tehát pikk-pakk ott voltam és még csak el sem tévedtünk.Nagyon családias a hangulat, amint beléptünk a kapun otthon is éreztük magunkat. A gyerekek pedig azt sem tudták hova rohanjanak, hiszen annyi cuki állat van a farmon.Barka imádja ha szeretgetik :)A tyúkok szabadon szaladgálnak és ha éppen ebéd idő van akkor segíthetsz megetetni őket. :)A pónikat mindenki imádja és elárulom nektek Lolka sincsen egyedül a farmon ;) Sok póni vár benneteket!


Vannak csodaszép lovak is <3


A gyerekeket számos járgány és igazi szénabála várja, hogy kedvükre játszhassanak.

Nézzétek el nekem, hogy nem sorolom fel az összes farmlakót. De van egy szuper ötletem: Tegyétek szabaddá a vasárnapotokat október 20-án és látogassátok meg velünk a Minifarmot, hogy ilyen csodás fotókkal és igazi élményekkel gazdagodjatok!


♥ Fotózás a Minifarmon ♥ 45,000 Ft Október 20. Vasárnap 📷<3 -10 db általunk kiválasztott retusált fotó online. Olvasd el kérlek a fotó információt az oldalamon! www.mirtusz.com/info - Kellékek is rendelkezésre állnak kérés esetén - Felhasználható: Családi fotózás, Baba fotózás, Kismama fotózás, Gyermek fotózás. - A fotózás időtartalma maximum 30 perc - A fotózás Veresegyházán a minifarmon történik. - IDŐPONT FOGLALÁS szükséges! Elérhetőségek: Tel.: 06204690254 E-mail: mirtustyle@gmail.com

69 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page