top of page

Kedvenc tavaszi fotóstúdióim Budapesten.

Frissítve: 2020. márc. 16.

Rooms - your photo place <3

Mindig sikerül valami káprázatosat alkotniuk. Nagyon szeretem a szürreális, nem megszokott dolgokat, ezért imádom a mostani csarnok stílusát.

Hatalmas tér, kiváló benne fotózni. Mindig ideálisak a fények. Kedves a kiszolgálás és a családias hangulat. Nagyon rendezett és tiszta stúdió. <3 Imádok itt családi fotókat készíteni.


Ebben a szezonban a Ti kedvencetek a Rooms-ban a Páris szoba lett. Ezen nem is csodálkozom, hiszen magával ragadó a rengeteg virág. <3 Igazán csajos fotókat lehet készíteni. Egy szuper Anya&Én fotózásra nagyon alkalmas helyszín. (További információ: https://www.facebook.com/yourphotoplace/)


A Nordix fotóstúdió egy teljesen más hangulatú világba varázsol bennünket. A Nordixot a természetközeliség, natúr dekoráció és kézzel készített berendezés jellemzi: letisztult enteriőr, fiatalos stílusban. Napfényes, és olyan szuper hangulata van, hogy legszívesebben azonnal beköltöznék. :D Családias, kedves helyszín.

A kedvencem itt a Rustic terem, ami elég tágas és minden megvan benne, hogy igazi Life style fotókat készítsünk. Ugye már látod magad a banánfa mellett üldögélve?

(Még több információ: https://www.facebook.com/nordix.rooms/)


A Studio Lightroom-ban a kedvenc termem a Barokk. Elegáns, letisztult, pont akkora amekkorának lennie kell, nagyon napfényes. Zenekedvelőknek különösen ajánlom ;)

Karácsonykor ez volt a kedvenc termetek, amin nem is csoda. Bármikor szívesen visszatérek ide. Kedves kiszolgálás és szuperül felszerelt helyszín. (További információ: https://www.studiolightroom.hu/)


A Studio S-Lux nagyon cuki és csajos helyszín. Picit kisebb mint amit megszoktam. Leginkább hercegnős vagy csajos fotózást szeretek itt tartani. A kedvencem a Leone terem. (További információ: https://www.studio-slux.hu/rolunk/)© 2019 Bakos Mirtusz Eszter Style&Photo- Hungary, Budapest mirtustyle@gmail.com

Tel: +36 20 469 0254

30 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page