top of page

Fotózás nyáron a szabadban!-Minden amit szerintem tudni kell.

Én imádom a napsütést, bírom a mediterrán éghajlatot, ami éppen kis hazánkban eluralkodott. De bevallom fotózás szempontjából a délutáni órákat részesítem előnyben, és az árnyékosabb hűvös helyszíneket . Szóval jöhetnek a tippek?


1. Foglalj időpontot a délutáni órákra. 17:00 és 19:00 között már elviselhető a meleg, ha naplementés fotókat szeretnél, akkor kicsit később is szuper.2. Ha nem szeretitek a meleget, elutazhatunk hidegebb éghajlatra, vagy egyszerűen választhatunk olyan stúdiót, ahol légkondi van.3. Ideális lehet a vízpart és a tengerpart is :) Számtalan lehetőség van Magyarországon de szívesen utazok a tengerpartra is.


4. Nekem a BALATON a Riviéra <3 Azok a naplementés esték! Szerintem nem érdemes kihagyni!5. Ha van egy szuper medencétek a kertben, akkor ne rejtegessétek!6. Egy kalandos erdős helyszín is nagyszerű választás lehet, hiszen ott frissebb és hűvösebb a levegő.7. Érdemes frissítő kendővel, innivalóval készülni.8. Smink: Kérj bátran profi sminkest! Mert ő biztosan olyan termékekkel és technikával dolgozik, hogy még a nagy melegben sem mozdul ez a sminked.9. Ha csak nem valami tuti fix alapozód van akkor szerintem teljesen felesleges alapozni. Én szempilla spirált és szájfényt ajánlok az ilyen alkalmakra. A többi zavaró tényezőt a Photoshop megoldja.10. Ne feledd a nyár sem tart örökké ;) Foglalj időpontot most.


© 2019 Bakos Mirtusz Eszter Style&Photo- Hungary, Budapest   mirtustyle@gmail.com

Tel: +36 20 469 0254

49 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page