top of page

Családi fotózás stúdióban- Rooms - your photo place

Hogyan tudunk szépséges/egységes családi fotókat készíteni? Jöhetnek a tippek?


Válasszuk ki a fotóstúdiót! Olyan fotóstúdiót, helyszínt érdemes választani, ami valóban a mi ízlésünket tükrözi. Számos fotóstúdió áll rendelkezésünkre. Garantáltan megtaláljuk a hozzátok illőt.

Ha megtaláltuk a megfelelő helyszínt, együtt kiválasztjuk a megfelelő ruhákat!

Nagyon fontos, hogy a ruha harmonizáljon a fotóstúdió enteriőrjével.

Ez nem csak azt jelenti, hogy színben passzoljon a stylingunk a stúdióhoz!

A ruhaválogatásban online is tudok nektek segíteni.

Olyan ruhadarabokat válasszunk a gyerekeknek amiben jól érzik magukat. Így igazán boldog fotókat készíthetünk. Érdemes még otthon egyeztetnünk velük, mindig hangsúlyozom mennyire fontos, hogy őket is bevonjuk a fotózás előkészületeibe!

A fotózás során van lehetőség cserélni a stylingotokat, így még változatosabb képek születnek. Természetesen ez nem kötelező. Én azt ajánlom, legalább két szett ruhával érkezzetek. Ez általában elég változatosságot add, és a gyerekek nem igazán szeretik ha túlsokszor kell öltözködniük a fotózás alatt.


Úgy éreztük magunkat a fotózáson, mintha elutaztunk volna. Gyönyörű a stúdió, a gyerekek nagyon élvezték a hatalmas tágas teret ami tele volt újdonságokkal.


A ruhák színvilága megfűszerezte a fotózást. Egyszerűen imádom, és nagyon nehéz választanom közülük, mert mindegyik más hangulatot kölcsönöz a képeimnek.

Kényelmesek, szuper a szabásuk, gyönyörűek a színek, és ami nagyon fontos: nem csak fotózásra kitűnőek, hanem a nyári napokon is nagyszerű viselet.


Nézzétek meg a fotózás alatt készült hangulatvideónkat:




Ruhák: Me&my Mummy

20 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page