top of page

Kismama fotózás 

A kismamák élete tele van kérdésekkel és bizonytalanságokkal, próbálnak felkészülni arra milyen lesz ha kezükbe tarthatják kisbabájukat. A várandósság kilenc hónapja a nők életében egy nagyon fontos időszak, amit mindenki másképpen él meg. Először hosszúnak tűnik a várakozás, ameddig megpillanthatod gyermekedet, végül azt veszed észre, mennyi mindent kellene még bele zsúfolni ebbe a rövid időszakba.

Egyszóval itt az idő, hogy elhatározd magad és lefoglald a számodra legmegfelelőbb időpontot és irány a fotózás.

De mi is a legmegfelelőbb időpont? Itt az a rész jönne, hogy tanácsokat adjak, hányadik hónap a legalkalmasabb a fotózásra, de erre nincsen általános szabály, hiszen csak rajtad múlik, hogy mekkora pocakkal szeretnéd magad viszont látni a fotókon! Ha bizonytalan vagy ebben a témában, szívesen segítek neked, hiszen már számos kismamát fotóztam és minden fotózás alkalmával itt vagyok, hogy a számodra szükséges tanácsokkal lássalak el.

Sokan azt hiszik, hogy kizárólag meghitt, romantikus, tüllbe tekert fotókat lehet készíttetni. Én azt, gondolom, ezeknek a fotóknak rólad kell szólniuk! Ne azért készíttesd el a fotókat, hogy megfelelj mások elvárásainak, vagy mert ugyan olyan szeretnél lenni, mint más anyuka. Legyél önmagad, alakítsuk a te stílusodra a fotózást. Gondold át, hogy te milyen ruhában, milyen környezetben érzed magad igazán komfortosan. Nem csak a csipkés fehérneműs fotók lehetnek nőiesek, a lényeg az, hogy te jól érezd magad! Én mindent megteszek, hogy hamar feloldódj és úgy érezd magad mintha a legjobb barátnőddel lennél egy szuper programon!

Szívesen részt veszek veled bármilyen ötlet megvalósításában, készíthetünk romantikus, vicces, vagy művészibb fotókat is.

A fotózáson természetesen részt vehet a családod, de arra is van lehetőség, hogy csak rólad készüljenek a fotók. Éppen úgy ahogyan neked a legjobb.

bottom of page